Fotouitje zaterdag 16 februari 2019

 Registratie gesloten
 
11
Categorie
Fotouitjes
Datum
2019-02-16 10:00 - 17:00
Locatie
Arnhem - Velperweg 23
6824 BC Arnhem, Nederland

In het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem komt de wijncultuur en wijnhistorie opnieuw tot leven. Een belevenis voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis én toekomst van wijn. In de authentieke wijnkelders ontdekt u meer over de fascinerende wereld van wijn.

Vanaf 11.30 uur dan kunnen we een uur begeleid de kelder in om foto’s te maken en aansluitend zelf in de museumkelders foto’s maken.

Langer in de kelder helaas niet mogelijk aangezien er een medewerker mee moet. In de bovengrondse museumkelder kunnen kan zo lang gefotografeerd worden als een ieder wil.

 

Het wijnmuseum biedt, voor zover bekend, geen mogelijkheid koffie te drinken, dus verzamelen we bij Grand Café Metropole, Steenstraat 68, Arnhem.Volgens de site gaan zij om 10:30 uur open. Als we rond die tijd daar verzamelen hebben we voldoende tijd om even koffie te drinken.

Deze locatie ligt ongeveer 400 meter van het wijnmuseum, dus als je daar ergens parkeert kun je de auto de rest van de dag laten staan. Parkeermogelijkheden zijn in de wijk niet echt optimaal, maar parkeergarage Velperpoort, Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 175, is een optie.

 De rondleiding begint stipt om 11:30 uur en duurt een uurtje en we krijgen voldoende tijd om daar te fotograferen. Daarna kunnen we nog in de bovengrondse museumkelder foto’s maken.

De eigenaar van het museum heeft aangeboden geen entreegeld te rekenen wij, als tegenprestatie, een aantal mooie foto’s digitaal aanleveren. Wellicht is het handig als één persoon de foto’s van een ieder die iets moois heeft gemaakt verzamelt en deze z.s.m. doorstuurt.

Adres museum: Velperweg 23, 6824 BC Arnhem

 
 

Alle datums

  • 2019-02-16 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda